Κανόνες παιχνιδιού

Βαθμολογία

- Στο τέλος κάθε αγωνίσματος ή δοκιμασίας ο κάθε παίκτης παίρνει την αντίστοιχη βαθμολογία βάση του χρόνου που έκανε για να ολοκληρώσει.

Ατομικά αγωνίσματα/δοκιμασίες: ο πρώτος (1ος) παίρνει 25 πόντους, ο δεύτερος (2ος) 18 πόντους και 15, 12, 10, 8, 6, 4, 2, 1 πόντους αντίστοιχα για τις θέσεις τρία (3) μέχρι δέκα (10). Οι θέσεις έντεκα (11) και μέχρι δώδεκα (12) δεν παίρνουν πόντους. Σε περίπτωση ισοπαλίας δύο ή παραπάνω παικτών, οι παίκτες παίρνουν την ίδια βαθμολογία ίση με την αντίστοιχη θέση που τερμάτισαν.  (π.χ αν τρείς παίκτες τερματίσουν στην δεύτερη (2η) θέση, τότε και οι τρείς παίκτες θα πάρουν από 18 πόντους.)

Ομαδικά αγωνίσματα/δοκιμασίες: Η πρώτη (1η) ομάδα παίρνει 25 πόντους, η δεύτερη (2η) 13 πόντους και 7, 4, 2, 1 πόντους αντίστοιχα για τις θέσεις τρία (3) μέχρι έξι (6). Όλοι οι παίκτες της κάθε ομάδας παίρνουν ίδιους βαθμούς. Σε περίπτωση ισοπαλίας δύο ή παραπάνω ομάδων, οι ομάδες παίρνουν την ίδια βαθμολογία ίση με την αντίστοιχη θέση που τερμάτισαν.

 Αγωνίσματα/δοκιμασίες

- Οι κανόνες του κάθε αγωνίσματος/δοκιμασίας ανακοινώνονται λίγο πριν την έναρξη της.

- Σε κάθε παιχνίδι Squid Game: The Battles τα αγωνίσματα/δοκιμασίες επιλέγονται τυχαία και με τυχαία σειρά.

- Κάθε φορά κάποια αγωνίσματα/δοκιμασίες αλλάζουν και δεν θα είναι πάντα όλα τα ίδια σε όλα τα παιχνίδια.

 Διεξαγωγή παιχνιδιού.

- Οι διαιτητές με τις κόκκινες στολές είναι 100% αντικειμενικοί, ανώνυμοι και είναι εκεί για να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

- Απαγορεύεται αυστηρά η επικοινωνία μαζί τους εκτός και αν σας δοθεί ο λόγος.

- Απαγορεύεται η σωματική επαφή μαζί τους.

- Σε περίπτωση διαμαρτυρίας υπάρχει ποινή στον παίκτη που την έκανε.

- Η ποινή για διαμαρτυρία είναι αφαίρεση 25 πόντων και μηδενισμός του παίκτη στο αντίστοιχο αγώνισμα/δοκιμασία που διαμαρτυρήθηκε.

- Σε περίπτωση παραβίασής των κανόνων κατά την διάρκεια ενός αγωνίσματος/δοκιμασίας θα υπάρξει ποινή στον παίκτη που την διέπραξε.

- Η ποινή για παραβίαση κανόνων αγωνίσματος είναι καθολικός μηδενισμός του παίκτη που διέπραξε την παραβίαση.

- Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε χρήση βίας καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, σε περίπτωση που παρατηρηθεί χρήση βίας τότε ο παίκτης αποχωρεί απευθείας από το παιχνίδι.

- Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι στον χώρο διεξαγωγής τους παιχνιδιού αυστηρά 15’ πριν την διεξαγωγή του. Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης έρθει μετά την προκαθορισμένη ώρα θα του απαγορευτεί η είσοδος του στο παιχνίδι και δεν θα έχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.